середа, 05 листопада 2008 15:00

У Хемілтона з"явився двійник (ФОТО)

Британець Нейл Девіс такий схожий на нового чемпіона світу Льюіса Хемілтона, що вболівальники королывських автоперегоныв вітально махають йому, коли він проїжджає повз них на своєму Vauxhall Vectra.

Він активно експлуатує образ Хемілтона, беручи участь в різного роду рекламних акціях на запрошення власників супермаркетів, нічних клубів і автосалонів, і навіть знімається у відеокліпах. На вулицях Нейла часто зупиняють перехожі, приймаючи його за Люіса, і просять дозволу сфотографуватися.

30-річний Девіс живе в містечку Безілдоні поблизу Лондона, і вже подумує про те, щоб залишити роботу дизайнера і повністю присвятити себе рекламному бізнесу – пише f1news з посиланням на газету The Daily Telegraph.

Нейл Девіс: "Я почав займатися цим приблизно рік тому, тому що багато хто говорив, що я дуже схожий на Льюіса Хемілтона. По ходу сезону роботи все додавалося, а тепер, коли Льюіс виграв чемпіонат світу, сподіваюся, її стане ще більше. Не дивлячись на те, що я їжджу на скромному Vauxhall Vectra, люди думають, що я – Хемілтон, і махають мені вслід.

Я одного дня зустрічався з Льюісом, і він визнав, що ми шалено схожі, але нічого не має проти. Я трохи старший, тому мені треба виглядати таким же молодим і здоровим, як він. Я не прагнув бути схожим на Льюіса, але у нас навіть зачіски однакові.

Я придбав комплект гоночної уніформи – в Mclaren же мені не видадуть комбінезон. На службі ставляться до цього з розумінням і надають вихідний, якщо мені треба "попрацювати Льюісом"."

В Нейла Девіса вже навіть є свій агент, Джез Лі, який знаходить для нього замовлення і сподівається, що попит на такого роду послуги зростатиме: "Зараз, коли Льюіс виграв титул, роботи додаватиметься. Якщо він стане таким же популярним, як Девід Бекхем, то Нейл зможе повністю себе присвятити цій справі".

Зараз ви читаєте новину «У Хемілтона з"явився двійник (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути