четвер, 31 січня 2008 15:03

Масса готовий боротися за чемпіонство

В інтерв"ю італійському Autosprint Феліпе Масса похвалив нову машину і ще раз заявив про свій намір боротися за титул в 2008 році.

- Минулого року, та і два роки тому, ми мали безліч механічних проблем на перших тестах нової машини. Проблеми невеликі, але кожну з них необхідно було вирішити, кожна відводила нас убік. На наступних тестах щось ламалося в іншому місці, і ми знову відволікалися на дрібниці. Постукаю по дереву, але цього року машина здається набагато надійнішою. Ми вже проїхали солідну дистанцію з двома машинами і рухаємося вперед - команда підготувала декілька цікавих новинок до найближчих тестів, - говорить Масса. - Кімі виграв титул у 2007-му, такі перемоги допомагають у мотивації - напевно, щось подібне трапилося зі мною, коли я виграв свою першу гонку, але в роботі, в діях на трасі, ми рівні. Щоб стати чемпіоном потрібний набір чинників і успіх, якого у нього минулого року було більше, ніж у мене. Я настроєний боротися за титул, я мотивований, як ніколи, і знаю, що команда забезпечить нам рівні шанси.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Масса готовий боротися за чемпіонство ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути