субота, 20 червня 2009 15:11

"Маскаєв – чемпіон, якого частіше за всіх нокаутували", - Кличко

"Маскаєв – чемпіон, якого частіше за всіх нокаутували", - Кличко
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко розповів, що його судова тяганина з росіянином Олегом Маскаєвим завершиться протягом тижня, а також поділився думкою про бій свого молодшого брата Володимира з Русланом Чагаєвим.

"Все мусить вирішитися протягом тижня. Якщо цей поєдинок все-таки відбудеться, то це буде бій між двома людьми, котрі побили світові рекорди за кількістю нокаутів. Я, Віталій Клічко, частіше за всіх посилав своїх суперників у нокаут. А Маскаєв – колишній чемпіон світу, якого частіше за всіх нокаутували".

"Він програв дуже багатьом з тих, хто програвав мені. Це й Кірк Джонсон, і Самуель Пітер, причому їм обом Маскаєв програв нокаутом, – сказав Кличко. – В Америці цей бій нікому не цікавий, відмовилося від трансляції й німецьке телебачення. Я б з радістю провів поєдинок проти Миколи Валуєва".

"А якщо Маскаєв хоче помірятися зі мною силами, хай приходить в мій тренувальний табір, як спаринг-партнер. Тоді і покажу йому, де раки зимують. Що стосується бою Володимира, то Чагаєв – кращий варіант, ніж Девід Хей. Тому що бій з Чагаєвим набагато цікавіший, ніж поєдинок проти Хея. Руслан нікому не відриває голови, не епатує і не кричить на кожному кроці, що він ледь не Мохаммед Алі. Чагаєв поводиться скромно. Думаю, ми побачимо відмінний поєдинок між двома чемпіонами світу. Сподіваюся, що Володимир знову доведе, що недаремно вважається найсильнішим супертяжем в світі".

Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Маскаєв – чемпіон, якого частіше за всіх нокаутували", - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути