четвер, 26 березня 2009 13:20

"Кличко вже не той, яким був 5 років тому" - промоутер Маскаєва

"Кличко вже не той, яким був 5 років тому" - промоутер Маскаєва

Російський промоутер Володимир Хрюнов, який опікується Олегом Маскаєвим та Олександром Повєткіним, порадив Віталію Кличку, після бою з Хуаном Карлосом Гомесом, завершити кар"єру.

"У спорті важливо не лише зробити блискучу кар"єру, але й вчасно її завершити, - зазначив Хрюнов у коментарі львівській газеті "Експрес". – Як на мене, нині саме той час, коли Віталію варто піти зі спорт. Повірте, я завжди був прихильником Кличків. Тому щиро раджу старшому із братів у зеніті слави завершити кар"єру.

У бою з Гомесом всі ми побачили чимало тривожних сигналів

У бою з Гомесом всі ми побачили чимало тривожних сигналів. Що не кажіть, а Кличко вже не той, яким був 5 років тому. Із цього приводу є чудовий жарт: п"ять років тому я був молодий, красивий і сильний, а зараз я тільки красивий. Це стосується Віталія Кличка. Він уже не такий рухливий, не "танцює" біля суперника, проводить менше хитрих тактичних комбінацій. Чому? Бо сил не вистачає.

Кличко переміг завдяки мужньому характеру. Після такого поєдинку варто завершувати кар"єру. Далі може бути несолодко. Чоловікові 37 років, у нього було чимало травм".

Коментар "ПроБоксінгу": Так і хочеться запитати Володимира Хрюнова, чому він досі не порадив піти на пенсію своєму підопічному Олегу Маскаєву, якому недавно виповнилося 40 (!) років, який побував у шести важких нокаутах, який уже забув, коли був рухливий і т.д.

Нагадаємо, 21 березня в Німеччині Віталій Кличко переміг Хуана Карлоса Гомеса технічним нокаутом у 9-му раунді, і захистив титул чемпіона в суперважкій вазі за версією WBC.

Зараз ви читаєте новину «"Кличко вже не той, яким був 5 років тому" - промоутер Маскаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути