середа, 25 березня 2009 08:41

WBC назвала Кличка найкращим панчером в історії боксу

WBC назвала Кличка найкращим панчером в історії боксу

Всесвітня боксерська рада (WBC) назвала чемпіона світу за версією WBC українця Віталія Кличка найкращим панчером в історії суперважкого дивізіону.

"Віталій Кличко довів, що він на даний момент є кращим боксером в світі незалежно від вагової категорії після перемоги над Хуаном Карлосом Гомесом, на рахунку якого було 35 нокаутів з 44 перемог при всього одній поразці. Кличко перевершив всіх боксерів, не важливо, до якого дивізіону вони належать. Чемпіон світу в суперважкій вазі - це єдиний, хто може називати себе найбільшим чемпіоном в світі боксу, оскільки його ніхто не може перемогти. Своїми екстраординарними перемогами в прекрасних боях Віталій показав абсолютний контроль і потужність".

"Наш король суперважкого дивізіону заткнув рот багатьом, у тому числі і журналістам, які нападали на нього без яких-небудь підстав і не проявляли до нього пошани, якщо враховувати прекрасний клас, який він демонструє. Хосе Сулейман, президент нашої організації, заявив сьогодні, що Кличко є гордістю не тільки WBC, але і всього світового боксу. Зараз рекорди Віталія Кличка такі: 37 перемог, 36 з яких нокаутом, включаючи його останню перемогу. Його відсоток нокаутів виріс до 97,2%. Завдяки цьому факту Кличко є найвеличнішим панчером в історії суперважкого дивізіону", — приводить Fightnews.com заяву WBC.

Українець Віталій Кличко 21 березня захистив титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) у важкій вазі, перемігши обов"язкового претендента Хуана Карлоса Гомеса. Кличко не приховував, що бій з кубинцем був йому не особливо цікавий, але незважаючи на це провів поєдинок упевнено, могутньо і обачливо, не давши суперникові жодного шансу на успіх.

Віталій Кличко завоював титул WBC в жовтні 2008 року, повернувшись на ринг після майже чотирилітньої перерви. За правилами Усесвітньої боксерської ради, в наступному бою українець повинен був зустрітися з обов"язковим претендентом, і WBC наполіг на дотриманні своїх правил.

Fightnews.com, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «WBC назвала Кличка найкращим панчером в історії боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути