четвер, 09 серпня 2007 11:09

Маскаєв був готовий битися з Віталієм Кличко

Всі необхідні документи та контракти підписані, і 6 жовтня чемпіон WBC у надважкій вазі Олег Маскаєв проведе обов"язковий захист свого титулу проти нігерійця Семюела Пітера в Нью-Йорку, інформує www.champion.com.ua

Вчора, 8 серпня, Олег Маскаєв заявив про те, що радий остаточному вирішенню довгої і спірної ситуації щодо захисту свого титулу.

- Я радий. Підготовка двобою була проведена із великими труднощами, але не я був цьому провиною, - сказав Маскаєв. - Я був готовий зустрітися зі своїм суперником - або з Віталієм Кличком, або із Семюелом Пітером. Я був готовий до бою і чекав його. Слово було за WBC, і вони вирішували, чи буде це Кличко, що спочатку хотів бою й отримав право на його, але потім відмовився, або це буде Пітер. Я був готовий зустрітися із кожним з них. Зараз я готуюся до бою із Семюелом Пітером, і з кожним днем стаю усе сильніше.

Також Маскаєв назвав і найсильнішого боксера у надважкій вазі, окрім себе, яким, за його думкою, є українець Володимир Кличко.

- Володимир Кличко - дуже гарний боксер. Він уміє бити з далекої дистанції і бити сильно. Крім того, він відновив упевненість у собі, і довів свою силу на практиці. Але все-таки складно пророкувати що-небудь у боксі. Ти можеш бути на вершині, але після одного пропущеного удару для тебе усе буде скінчено.

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв був готовий битися з Віталієм Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути