пʼятниця, 26 вересня 2008 13:57

Маркевичу потрібен Гладкий

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич вважає, що Девічу необхідно підтримувати реноме професіонала:

"У кращого бомбардира минулого сезону є певний спад. Перш за все, йому самому необхідно розібратися у собі. Бо, як це ні банально звучить, футболіст повинен постійно підтримувати своє реноме.

Дуже складно заслужити високий авторитет, але ще важче постійно, від матчу до матчу, його підтримувати. Якщо гравцю це вдається, то він справді висококласний футболіст. На жаль, не все належним чином це розуміють.

У Туреччині Марко зіграв дуже непогано. Звичайно, це ще не той Девіч, якого всі ми звиклися бачити, але і не той, що був на початку сезону. Тут, як мені здається, вся справа в психології. Стоїть Марко забити, і я упевнений, все у нього налагодиться", - сказав тренер в інтерв"ю "Вечерний Харьков".

"Перш за все, я б хотів бачити в команді ще одного класного форварда. Наприклад, того ж Олександра Гладкого з донецького "Шахтаря". Свого часу "Шахтар" купив його за досить пристойні, як для нашого бюджету, гроші. Упевнений, що хлопець він дуже перспективний.

Йому просто необхідний час і шанс. Потрібно також підсилити нашу середню лінію, але все-таки головна проблема - напад.

Звичайно, нам би хотілося більше українців. В світлі ліміту легіонерів, що збільшився, це питання стає усе актуальнішим. Але проблема ще в тому, що у нас не так вже багато справді класних гравців, здатних реально підсилити гру команди. Якось я подивися пару матчів у першій лізі, так це ж просто катастрофа!

Я взагалі нікого не побачив, хто б зміг підсилити "Металіст". Так, є непогані хлопці у прем"єр-лізі, наприклад, у "Карпатах" - Кобін, або в Запоріжжі - Силюк. Ми зв"язалися з "Металургом" щодо Силюка, так нам таку ціну загнули", - каже Маркевич.

champion

Зараз ви читаєте новину «Маркевичу потрібен Гладкий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути