пʼятниця, 31 серпня 2007 18:54

Маркевич поки не думає про поєдинки з англійським "Евртоном"

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич прокоментував результати жеребкування  першого раунду Кубка УЄФА, де його підопічні зустрінуться з англійським "Евертоном", інформує www.champion.com.ua.

- Я дивився пару ігор "Евертона", але в цьому сезоні я цю команду ще в справі не бачив. Знаю, що 1-го вересня "Евертон" грає з "Болтоном", а 15-го  з "Манчестер Юнайтед". Обов"язково буду дивитися цей матч.

Скажу, що "Евертон" - це одна з кращих команд Англії. З приводу першого матчу в гостях, можу сказати, що для мене все одно, де грати першу гру - на виїзді чи вдома. Чесно кажучи,  поки я про матчі Кубка УЄФА і не думаю. Зараз усі мої думки зайняті наступними матчами в чемпіонаті країни -  з "Чорноморцем" і "Дніпром", - заявив Маркевич.

Перший поєдинок між англійським та українським клубами відбудеться 20 вересня на полі "Евертона", гра-відповідь - 4 жовтня у Харкові.



Зараз ви читаєте новину «Маркевич поки не думає про поєдинки з англійським "Евртоном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути