Ексклюзиви
субота, 26 лютого 2011 16:33

"Марадона Україні не потрібний навіть для піару" - Запорожану

"Марадона Україні не потрібний навіть для піару" - Запорожану

Легендарний Дієго Марадона заявив, що після ЧС-2010 отримав ряд пропозицій. Одне з них, повідомляють іспанські ЗМІ, було ... з України. Але вони його не влаштували. Дієго, мовляв, більше хотів би працювати в Іспанії.

Хто ж кликав до нас кращого футболіста XX століття, що намагається знайти себе на тренерському поприщі? Теоретично в період після ЧС розщедритися на нього міг "Дніпро" Ігоря Коломойського, який згодом уклав угоду з Хуанде Рамосом, або ФФУ, до цих пір не затвердила постійного головного тренера для збірної.

Але агент Мірчі Луческу Аркадій Запорожану, який багато років працює на українському трансферному ринку, обидва варіанти назвав нереальними.

"Узимку я займався переговорами Ірану з Марадоною. Йому запропонували 3, потім 5 млн євро на рік. Але йому цього здалося мало, - цитує Запорожану "Сегодня". - Що стосується України... Це маячня. Марадона - геній як гравець. Його можна запросити зробити перший удар по м'ячу або відкрити музей футболу. Але тренером ... Це гроші на вітер. Марадона не тренер, а авантюрист. Може, для збірної Куби він би і підійшов. Але Україні він не потрібен навіть для піару. Куди кращим піаром був би успіх на Євро".

Зараз ви читаєте новину «"Марадона Україні не потрібний навіть для піару" - Запорожану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути