понеділок, 05 липня 2010 15:05

Марадоні відправили "кубок світу" з чистого кокаїну

Марадоні відправили "кубок світу" з чистого кокаїну

В аеропорту колумбійської столиці Боготи поліцейські затримали точну копію Кубку світу з футболу, виготовлену із кокаїну.

Скульптурну композицію, що зображає відомий спортивний трофей, співробітники відділу боротьби з наркотиками виявили серед поштового багажу.

Бандероль, в якій також були запаковані футболки збірних - учасниць ЧС-2010 в ПАР, мала бути доставлена до Мадрида. В графі "одержувач" значився Д. Марадона.

На кокаїновий кубок пішло 11 кілограмів наркотику, який обробили ацетоном і бензином, щоб зробити пластичним. Потім копію трофея пофарбували у золотий колір. За даними поліції, вартість цього кубка на чорному ринку могла перевищити мільйон євро.

Оригінальний Кубок світу зроблений з 18-ти каратного золота, а основа містить два прошарки малахіту. Композиція зображує дві людські фігури, що підтримують на піднятих руках земну кулю.

Тим часом поліція Еквадору з допомогою американських правоохоронців захопили підводний човен, призначений для перевезення наркотиків. "Нарко-субмарина" була побудована у важкодоступному районі джунглів. Перехопити її вдалося під час транспортування до річки на кордоні Еквадору та Колумбії, звідки човен мав відправитися у своє перше плавання.

Вести

Зараз ви читаєте новину «Марадоні відправили "кубок світу" з чистого кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути