Ексклюзиви
середа, 01 липня 2009 14:53

Марадона обрав найсильніший склад на поєдинок зі збірною Росії

Марадона обрав найсильніший склад на поєдинок зі збірною Росії

Головний тренер збірної Аргентини з футболу Дієго Марадона назвав попередній склад на товариський матч з Росією, який відбудеться 12 серпня в Москві, повідомляє офіційний сайт Російського футбольного союзу (РФС). До складу аргентинської команди потрапили 25 футболістів - три воротарі, вісім захисників, шість півзахисників і вісім нападаючих.

Як наголошується в повідомленні на сайті РФС, збірна Аргентини виставить на гру з росіянами основний склад. Попередній список гравців команди узгоджений між РФС, Асоціацією футболу Аргентини (AFA), а також групою компаній "Ренова", що володіє правами на трансляції матчів збірною Аргентини.

Матч Росія - Аргентина відбудеться 12 серпня на московському стадіоні "Локомотив" і почнеться в 19:00. Квитки на гру коштуватимуть від 400 рублів до 20 тисяч рублів.

Склад збірної Аргентини на матч з Росією

Воротарі: Хуан Пабло Каррісо ("Лаціо", Італія), Серхіо Ромеро (AЗ, Голландія), Маріано Андухар ("Естудіантес").

Захисники: Хав"єр Дзанетті, Ніколас Бурдіссо, Вальтер Самуель (всі - "Інтер", Італія), Мартін Демічеліс ("Баварія", Німеччина), Габріель Хайнце ("Реал", Іспанія), Даніель Діас ("Гетафе", Іспанія), Еміліано Папа ("Велес Сарсфілд"), Маркос Анхелері ("Естудіантес").

Півзахисники: Хавьер Маскерано ("Ліверпуль", Англія), Фернандо Гаго ("Реал", Іспанія), Максі Родрігес ("Атлетіко", Іспанія), Хонас Гутьєрес ("Ньюкасл", Англія), Луїс Гонсалес ("Порту", Португалія), Хуан Себастьян Верон ("Естудіантес").

Нападаючі: Ліонель Мессі ("Барселона", Іспанія), Серхіо Агуеро ("Атлетіко", Іспанія), Карлос Тевес ("Манчестер Юнайтед", Англія), Есекіль Лавесі, Ерман Деніс (обидва - "Наполі", Італія), Лісандро Лопес ("Порту", Португалія), Анхель Ді Марія ("Бенфіка", Португалія), Дієго Міліто ("Дженоа", Італія).

За матеріалами Лента, РСФ

Зараз ви читаєте новину «Марадона обрав найсильніший склад на поєдинок зі збірною Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути