Ексклюзиви
четвер, 11 червня 2009 11:34

Марадона похвалив своїх гравців за поразку від збірної Еквадору

Марадона похвалив своїх гравців за поразку від збірної Еквадору

Головний тренер збірної Аргентини з футболу Дієго Марадона заявив, що він пишається грою своїх підопічних в матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року з Еквадором, який закінчився поразкою аргентинців з рахунком 0:2.

За словами тренера, його команда контролювала гру, але не змогла використати створені можливості для взяття воріт збірної Еквадору. Марадона висловив упевненість в тому, що Аргентина перемогла б, якби відкрила рахунок.

Марадона відзначив, що тепер аргентинцям потрібно зосередитися на підготовці до відбірного матчу ЧС-2010 з Бразилією, який відбудеться 6 вересня в Буенос-Айресі.

В ніч з 10 на 11 червня аргентинці програли Еквадору з рахунком 0:2. На 29-ій хвилині форвард збірної Аргентини Карлос Тевес не реалізував пенальті, а в другому таймі еквадорці Вальтер Айові і Пабло Паласіос забили два м"ячі.

Після 14 матчів Аргентина займає четверте місце в південноамериканській зоні відбірного турніру ЧС-2010. На рахунку підопічних Марадони 22 очки. В Еквадору, який займає п"яте місце, 20 очок. Лідирує Бразилія, в активі якої 27 очок. Безпосередньо на ЧС-2010 потраплять чотири найкращі південноамериканські збірні.

За матеріалами Лента, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «Марадона похвалив своїх гравців за поразку від збірної Еквадору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути