четвер, 20 листопада 2008 11:09

Марадона весь свій дебютний матч думав про здоров"я доньки

Новий головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона після гостьової перемоги над Шотландією (1:0) в товариському матчі визнав, що в житті є речі набагато важливіші за футбол. За день до матчу вагітна дочка одного з кращих футболістів в історії була доставлена в мадридську лікарню зі скаргами на біль. Марадона відразу ж відпустив зі зборів батька дитини - нападаючого "Атлетико" Серхіо Агуеро, і сам відправився відвідати дочку відразу ж після поєдинку.

"Я постійно думаю про дочку і про її дитину, тому хочу сказати спасибі своїм підопічним, які дуже допомогли мені в цей непростий період, - сказав чемпіон світу-1986. - Вона була рада, коли я встав біля керма національної команди. Футболісти відіграли гідно, горджуся ними. Це був дуже важливий матч, але я практично не хвилювався".

Відразу після фінального свистка кумир аргентинського народу обійняв кожного гравця.

Майже весь поєдинок Марадона просидів на лавці, зовсім зрідка даючи волю емоціям. Навіть у момент голу він навіть не проявив особливої радості, продовжуючи спокійно сидіти зі схрещеними руками при тому, що ще до гри лікарі завірили фахівця, що з його дочкою не трапилося нічого серйозного.

Спорт-Експрес

Зараз ви читаєте новину «Марадона весь свій дебютний матч думав про здоров"я доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути