понеділок, 30 березня 2009 12:27

Марадона образився і обізвав Пеле гомосексуалістом

В останньому матчі наставник збірної Аргентини переміг, а італійська поліція нагадала йому, що з часів виступів за "Наполі" Дієго "зажав" податків на 37 млн євро.

Дієго Марадона довів, що як тренер може перемагати не тільки у товариських матчах. Збірна Аргентини під його керівництвом вперше виграла вдома, здолавши у відбірковому матчі ЧС-2010 Венесуелу - 4:0. До цього були перемоги лише в "товарняках" - Шотландія (1:0) та Франція (2:0). "Іноді реальність більш яскрава, ніж найсміливіші фантазії", - задоволений Дієго.

Дієго заборговував податків на суму в 37 млн євро.

Адже напередодні матчу у Марадони виникли проблеми. Італійська поліція нагадала, що з часів виступів за "Наполі" Дієго заборговував податків, які разом із відсотками зросли до 37 млн євро.

Їх звинувачення Марадона проігнорував, а ось Королю футболу Пеле, який назвав Дієго поганим прикладом для молоді через пристрасть до наркотиків, аргентинець відповів, назвавши того гомосексуалістом: "Пеле позбувся невинності з чоловіком. І хто після цього з нас поганий приклад для молоді?"

segodnya.ua, sportanalytic.com

Зараз ви читаєте новину «Марадона образився і обізвав Пеле гомосексуалістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути