середа, 16 березня 2011 18:44

Манчіні закликав своїх гравців сфокусуватися на матчі з "Динамо"

Манчіні закликав своїх гравців сфокусуватися на матчі з "Динамо"

Головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні закликав своїх підопічних не заглядати занадто далеко вперед і не забивати собі голову майбутньою зустріччю з "Манчестер Юнайтед" у півфіналі Кубка Англії, а сконцентруватися на найближчих іграх. Про це повідомляє "Спорт-Экспресс".

Завтра "городянам" належить зіграти з київським "Динамо" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи. Перша гра завершилася перемогою команди Юрія Сьоміна з рахунком 2:0.

"Всі говорять виключно про наш матч в Кубку Англії з "Манчестер Юнайтед". Але у нас є важливі гри і перед поєдинком з командою Алекса Фергюсона. Завтра ми граємо з "Динамо". 0:2 - не кращий рахунок після першої зустрічі, але англійські клуби славляться своїм бійцівським характером", - сказав Манчіні.

Нагадаємо, матч "Манчестер Сіті" - "Динамо" відбудеться 17 березня в Англії в 20:00 за київським часом, пряма трансляція на "ICTV" та "Спорт 1".

Зараз ви читаєте новину «Манчіні закликав своїх гравців сфокусуватися на матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути