Ексклюзиви
неділя, 17 квітня 2011 16:01

Манчіні з помічником рознімали Фердинанда і Балотеллі
11

Фото: Reuters

Історична перемога "Манчестер Сіті" у півфіналі Кубка Англії над "Манчестер Юнайтед" виявилася затьмарена огидними сценами, що спалахнули на "Вемблі" відразу після фінального свистка.

В епіцентрі скандалу опинився захисник "Юнайтед" Ріо Фердинанд і нападаючий "Сіті" Маріо Балотеллі, поведінка яких тепер напевно стане предметом розслідування з боку Футбольної Асоціації.

Балотеллі встиг привести в лють гравців "Юнайтед", коли відправився святкувати переможний гол Яя Туре до уболівальників клубу з "Олд Траффорд", і пристрасті спалахнули через край, коли вже після фінального свистка італієць підморгнув Фердинанду, і цей жест, мабуть настільки образив захисника "Юнайтед", що той спробував накинутися на свого кривдника з кулаками.

Бійку попередив асистент Роберто Манчіні Девід Платт. Виявився втягнутим в конфронтацію і сам наставник "Сіті", і в підсумку Ріо Фердинанд, який у суботу вранці втретє став батьком, був чи не силою виведений у тунель.

Італійський фахівець згодом відмовився від будь-яких коментарів, заявивши лише: "Я нічого не бачив. Я хочу почекати, що скаже FA, тому що кожного разу всі говорять про те, що винен Балотеллі. Нам що, посадити його у в'язницю за це?"

Поєдинок також виявився затьмарений вилученням ветерана "Манчестер Юнайтед" Пола Скоулза, який за 20 хвилин до кінця зустрічі грубо атакував ногою аргентинського захисника "Сіті" Пабло Сабалета, і як визнав потім сер Алекс Фергюсон, вилучення було цілком справедливим.

"У кар'єрі Пола були неймовірні моменти, але у нього також були моменти, коли червона пелена застигла йому очі. Це був епізод з цієї категорії, і тому хлопцю дісталося міцно".

Ситуацію з Балотеллі прокоментував і голкіпер "Юнайтед" Едвін ван дер Сар: "Я думаю, він переплутав, в який бік стадіону йому потрібно йти, щоб подякувати вболівальникам, - сказав голландець. - Можливо, в Італії вони все роблять по-іншому, не знаю. Я вважаю за краще говорити про футбол. Я не втрачу сну від того, що ми програли, але я дуже розчарований. Це півфінал Кубка, і це було не те, чого ми хотіли на цьому етапі сезону".

Голкіпер "Сіті" Джо Харт був більш категоричний: "Я не бачив, що там трапилося з Маріо, але мені глибоко на це начхати. Я думаю про команду. Перемога значить дуже багато для нас, хлопці на сьомому небі від щастя. Щасливі і вболівальники, але поки ми ще нічого не виграли".

Зараз ви читаєте новину «Манчіні з помічником рознімали Фердинанда і Балотеллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути