субота, 09 квітня 2011 14:54

Томаш Кущак залишить "МЮ" заради Євро-2012

Томаш Кущак залишить "МЮ" заради Євро-2012

Польський голкіпер "Манчестер Юнайтед" Томаш Кушчак, який раніше неодноразово заявляв, що має намір боротися за місце в стартовому складі команди, підтвердив, що після закінчення нинішнього сезону залишить "Олд Траффорд".

Рішення Кушчака може здатися ще більш дивним, враховуючи, що нинішній сезон стане останнім для голландського ветерана Едіна ван дер Сара, але, як переконаний колишній страж воріт берлінської "Герти" і "Вест Бромвіча", у плани сера Алекса Фергюсона, який неодноразово давав зрозуміти , що має намір вийти на ринок у пошуках голкіпера топ-класу, він не входить.

"Я точно залишу клуб. Мій час у "Манчестер Юнайтед" підійшов до завершення", - заявив Томаш Кушчак в інтерв'ю The Sun. - Я завжди вважав, що здатний замінити ван дер Сара. На жаль, сер Алекс вирішив інакше, і хоча я і провів чимало матчів за клуб, велику частину своєї кар'єри в "Юнатед" я все одно провів на лавці запасних".

Підписаний у серпні 2006 року з "Вест Бромвіча", Томаш Кушчак з того часу всього лише 30 разів виходив у стартовому складі "МЮ" у матчах Прем'єр-Ліги, і взимку відмовився від оренди в "Лестер Сіті", Свен-Йоран Ерікссон був дійсно зацікавлений в його послугах.

Однак тепер, як вважає голкіпер, під загрозою знаходиться його місце у збірній Польщі, якій через рік на правах однієї з господинь турніру чекає участь в Євро-2012.

"Я визнаю, що у мене був великий конкурент, один з кращих у світі голкіперів, і "Манчестер Юнайтед" - єдиний клуб, де я міг приймати подібну роль такого тривалого часу. Але я вже втомився чекати. Я хочу грати на Євро-2012, і якщо я залишуся тут, збірна Польщі про мене забуде".

"Я багато разів говорив з сером Алексом про моє становище, і я розумію, що менеджер знаходиться в скрутному становищі. Але він також знав, що Едвін завершує кар'єру, і міг би давати мені більше шансів. Але ми не говорили так багато, щоб я переконав його в тому, що в наступному сезоні можу бути номером один у команді. Я можу чекати ще кілька років і все також залишатися номером два".

Зараз ви читаєте новину «Томаш Кущак залишить "МЮ" заради Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути