пʼятниця, 08 квітня 2011 16:13

"Манчестер Юнайтед" організує для Гарі Невілла прощальний матч

"Манчестер Юнайтед" організує для Гарі Невілла прощальний матч

"Манчестер Юнайтед" має намір провести прощальний матч для захисника клубу Гарі Невілла. 36-річний ветеран, який у лютому оголосив про завершення кар'єри, востаннє вийде на поле у футболці "червоних дияволів" 24 травня проти "Ювентуса".

"Я радий, що клуб організовує такий матч. Це буде дуже емоційний вечір для мене, оскільки я востаннє одягну футболку клубу. Я маю намір смакувати кожен момент гри, сподіваюся, уболівальники мене підтримають", - наводить слова Невілла Daily Mail.

Нагадаємо, що Невілл ніколи не виступав за інший клуб. Він потрапив до академії "МЮ" у 1991 році у віці 16 років, а вже в наступного року дебютував у першій команді в поєдинку з московським "Торпедо" у Кубку УЄФА. З того часу він провів за "червоних дияволів" 602 матчі в різних турнірах, забивши сім м'ячів.

У складі клубу Невілл виграв вісім чемпіонатів Англії, три національні кубки, два Кубки ліги, а також Лігу чемпіонів (двічі), Міжконтинентальний кубок і чемпіонат світу серед клубів.

 

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" організує для Гарі Невілла прощальний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути