середа, 24 листопада 2021 13:30

Манчіні відмовився очолити "Манчестер Юнайтед"

Манчіні відмовився очолити "Манчестер Юнайтед"
Манчіні влітку став чемпіоном Європи. Фото: Reuters

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні відмовився очолити "Манчестер Юнайтед", стверджує у своєму твіттері голова футбольного відділу Bild Крістіан Фальк.

За його інформацією, представники МЮ зв'язувалися з Манчіні, але 56-річний фахівець відповів, що його пріоритет зараз — вивести збірну Італії на Кубок світу-2022. Навесні італійці зіграють у стикових матчах.

Також Фальк пише, що до шорт-листа претендентів на посаду головного тренера "МЮ" зараз входять Унаї Емері ("Вільярреал"), Маурісіо Почеттіно ("ПСЖ"), Хулен Лопетегі ("Севілья") та Брендан Роджерс ("Лестер"). Колишній головний тренер "Реала" Зінедін Зідан відмовився очолити англійський клуб, а з керівником відділу спорту та розвитку московського "Локомотива" Ральфом Рангніком "МЮ" не має наміру вести переговори, оскільки 2019-го вже зв'язувався з німцем, і тоді сторони не змогли налагодити конструктивний діалог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ганьба "Ювентуса" і суддівська допомога чемпіону Росії - результати матчів Ліги чемпіонів

Минулого тижня "МЮ" звільнив Уле-Гуннара Сульшера. Учора у Лізі чемпіонів "Манчестер Юнайтед" обіграв "Вільярреал" на виїзді – 2:0. Один із голів забив Кріштіану Роналду.

Зараз ви читаєте новину «Манчіні відмовився очолити "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути