четвер, 12 квітня 2007 17:12

Майбутній клуб Бекхема запросив Зідана

 

Американський футбольний клуб "Лос-Анджелес Гелексы", за який з серпня 2007 року почне виступати Девід Бекхем, зробив пропозицію колишньому капітанові збірної Франції Зінедіну Зідану, 34 року.

Президент команди підкреслив, що вже зв"язувався з представниками футболіста, що завершив кар"єру після чемпіонату світу, повідомляє Лента.Ру з посиланням на tribalfootball.com.

- Він знає, що двері нашої команди завжди відкриті для нього. З його контрактом ніяких труднощів не виникне, - цитує слова президента "Лос-Анджелес Гелексы" Тіма Лейвеке італійське спортивне видання Gazzetta dello Sport.

Відзначимо, що Зідан жодного разу не говорив про своє бажання повернутися у великий футбол після фіналу чемпіонату світу в Німеччині.

Ще однією перешкодою для підписання контракту з Зіданом може стати сумарне обмеження зарплат, що існує в Американській футбольній лізі (MLS), для гравців окремо взятого клубу. Проте, за словами Лейвеке, "Лос-Анджелес Гелексі" у разі згоди Зідана зможе врегулювати й це питання.

Зараз ви читаєте новину «Майбутній клуб Бекхема запросив Зідана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути