середа, 02 березня 2011 15:56

Львів перевиконав "готельні" вимоги УЄФА на Євро-2012

Львів перевиконав "готельні" вимоги УЄФА на Євро-2012

У Львові вже вирішена проблема з розміщення цільових груп – представників УЄФА, офіційних спонсорів заходу, команд та суддів. Про це Інформаційний центр "Україна-2012" повідомили в департаменті Євро-2012. Сьогодні фонд законтрактованих номерів складає 111% від вимог УЄФА.

"Щодо розміщення так званої цільової групи – команд, суддів, представників УЄФА, партнерів та спонсорів, - щодо цих груп ми маємо практично 11% перевиконання потреб. І тепер ми можемо зосередитись на розміщенні фанів", - повідомив директор департаменту Олег Засадний.

У 2011 році приватними інвесторами передбачається фінансування на 455 млн грн проведення ремонтних робіт, реконструкції та будівництва готелів у Львові. Загалом на будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт та переоснащення готелів у межах підготовки до турніру вкладено 904 млн грн.

До 1 січня цього року було підписано угоди з 55 готелями. Кількість номерів, на які були укладені угоди між Агенцією з розміщення УЄФА та готелями приймаючого міста, становить 2829.

Зараз ви читаєте новину «Львів перевиконав "готельні" вимоги УЄФА на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути