вівторок, 23 квітня 2013 11:01

Лукас втішав гравців "Карпат" після поразки від "Арсеналу"
15

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

У понеділок, 22 квітня, матчем "Арсенал" — "Карпати" завершився 25-й тур чемпіонату України. Господарі перемогли з рахунком 4:1. Це перша перемога "канонірів" у 2013-му році.

"Арсенал" ще у першому таймі забезпечив собі комфортну перевагу у три м'ячі. Перший гол з пенальті вже на 7-й хвилині провів Володимир Аржанов. Домінік Адія та Андрій Богданов по разу засмутили голкіпера гостей.

Після перерви рахунок довгий час залишався без змін. На 77-й хвилині Леван Кенія один м'яч відіграв, але вже за хвилину Олександр Романчук забив четвертий гол "Арсеналу" і встановив остаточний результат зустрічі.

Відзначимо, що "каноніри" після 25-ти матчів займають 11-е місце у турнірній таблиці. "Карпати" розташувалися відразу над зоною вильоту — 14-а позиція. Від передостанньої ужгородської "Говерли" львів'ян відділяє п'ять очок.

У наступному турі команда Олександра Севідова на власному полі прийме "Арсенал", а "Карпати" вдома зіграють із "Зорею".

Додамо, що на матчі був присутній віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич. Також за грою спостерігали почесний президент "Карпат" Петро Димінський, власник "Арсенала" Олександр Онищенко, спортивний директор "канонірів" Владислав Ващук, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс та помічник Олега Блохіна Олексій Михайличенко.

Після гри гравці "Карпат" були не у кращому настрої. Втішати і заспокоювати футболістів взявся іспанець Лукас. "Динамо" орендувало нападника львів'ян до кінця сезону, але легіонер поки жодного разу не вийшов на поле в основному складі. Лукас виступає за дубль. Кияни не планують викупляти права на форварда.

Гравці "Карпат" тепло зустріли Лукаса і привітно з ним спілкувалися. Тим часом футболісти "Арсенала" раділи першій перемозі у весняній частині. Вона убезпечила їх від вильоту.

Зараз ви читаєте новину «Лукас втішав гравців "Карпат" після поразки від "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути