середа, 21 листопада 2012 09:11

Луческу вибачився за дії футболістів "Шахтаря"

Луческу вибачився за дії футболістів "Шахтаря"
Луческу незручно за перший гол "Шахтаря". Фото: shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував результат матчу з "Нордшелланд".

"У першу чергу, хотів би вибачитися за забитий нами гол, через якого було багато розмов. Початку моменту я не бачив, тому що відвернувся до лавки запасних, а побачив тільки те, що Адріано прийняв м'яч і забив.

Він сказав мені: "Я побачив м'яч у себе в ногах, спрацював інстинкт нападника, і я вдарив". Після цього ми хотіли дати забити суперникові, але Степаненко завадив це зробити. І почалися жорсткі єдиноборства. У цій боротьбі ми поступилися, і "Нордшелланд" оформив другий гол. Данці заслужили на його - вони билися", - говорить наставник донеччан.

"Після другого м'яча в наші ворота ми прокинулися, немов боксер після шоку, коли пропускає удар. Ми мали повну перевагу і створили багато гольових моментів. Думаю, що результат повністю відповідає тому, що відбувалося на полі. Напевно, перемогла команда, яка була сильнішою. Але я прошу прийняти мої вибачення за те, що сталося при першому нашому забитому м'ячі.

Ми дуже добре почали матч, мали дві гольові ситуації, але, на жаль, пропустили завдяки дуже гарній грі Джона, який був найкращим у першому таймі. За великим рахунком, "Нордшелланд" забив два м'ячі після його передач. А в цілому повністю контролювали гру, оформили п'ять голів і могли забити ще", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Нордшелланд" розсудить француз Готьє

Він також розповів, чому футболісти "Шахтаря" не дозволили "Нордшелланду" забити гол.

"Якщо ви думаєте, що після скандалу, тих образ і поштовхів, які були на полі, мої футболісти вийдуть і дозволять собі забити, то глибоко помиляєтеся. Єдине, про що я просив у перерві, - щоб вони довели всім, що набагато сильніші, і виграли цей поєдинок абсолютно. Вони так і зробили.

Протягом гри відбувається багато помилок, і Адріано зробив лише одну з них.

Я дуже пишаюся цією перемогою. У сьогоднішній грі, напевно, рахунок мав бути 2:10. Я дуже пишаюся своєю командою. Я попросив вибачення, але що я можу зробити, якщо ви не розумієте", - резюмує наставник "гірників".

Нагадаємо, матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "Нордшелланд" - "Шахтар" закінчився з рахунком 2:5.

Зараз ви читаєте новину «Луческу вибачився за дії футболістів "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути