вівторок, 20 листопада 2012 11:52

"У "Нордшелланда" останній шанс показати себе в групі" - Луческу

"У "Нордшелланда" останній шанс показати себе в групі" - Луческу
Луческу поважає "Норшелланд". Фото: donbass.ua

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу поділився очікуваннями від майбутньої зустрічі з "Нордшелланд" в Лізі чемпіонів

"Для нас це дуже важливий матч і, звичайно, для "Нордшелланда", який проводить останній поєдинок перед своєю публікою, - наводить слова Луческу офіційний сайт "гірників". - Вважаю, що данці виглядали дуже гідно у всіх іграх групового етапу. Єдине, у всіх суперників "Нордшелланда" було набагато більше досвіду. Напевно, тепер їм надається останній шанс показати себе в цій групі. Але і ми можемо в цьому матчі зняти всі питання".

"Ми приїхали до Данії для того, щоб завоювати три очки. І зробимо для цього все можливе. Але запрограмувати це неможливо. Повторюся, грати проти нас буде дуже амбітний колектив, хороша команда, яка поки жодного разу не перемогла, але заслуговувала кращої долі. Ми хочемо зіграти як мінімум не гірше, ніж зробили це в Туріні і Лондоні. І бути більш сконцентрованими, не припускатися тих помилок, які мали місце в цих двох матчах. Ми досить сильна команда, але нам потрібно дуже уважно зіграти з першої до останньої хвилини", - зазначив тренер.

Нагадаємо, що поєдинок п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Нордшелланд" - "Шахтар" відбудеться у вівторок, 20 листопада, початок гри - о 21:45 за київським часом. А попередній зустрічі на "Донбас Арені" "гірники" святкували перемогу з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"У "Нордшелланда" останній шанс показати себе в групі" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути