субота, 08 травня 2010 12:59

Луческу проти нового ліміту на легіонерів

Луческу проти нового ліміту на легіонерів

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу негативно поставився до зміни ліміту на легіонерів в чемпіонаті України.

"Думаю, що це буде помилкове рішення, і якщо все-таки воно буде прийнято, нам потрібно буде до нього підготуватися. Не ліміт, який створюється штучно, визначає рівень чемпіонату і рівень національної збірної. Хочу підкреслити, що дуже важливо себе показувати і на міжнародній арені. Це стосується і збірної, і клубів, які будуть грати в Лізі Чемпіонів або в Лізі Європи", - зазначив наставник "гірників".

"Думаю, цим лімітом ми самі ж себе в якійсь мірі караємо. Як грати проти "Арсеналу", "Реала", "Інтера" або французьких команд, у яких практично весь склад з легіонерів? Це вже мінус нам. Нинішній ліміт як раз відповідає тому, щоб в якійсь мірі була захищена і національна збірна. Перед прийняттям такого рішення повинен бути найглибший аналіз.

Ліга Європи і Ліга Чемпіонів приносять дохід клубам, такі ж великі гроші, як, напевно, і авторитет національних збірних на міжнародній арені. Плюс, навіть не кажучи вже про Лігу чемпіонів, Лігу Європи дивиться така велика кількість глядачів, яку інколи не порівняти з відвідуваністю матчів національної збірної", - наводить слова Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, що з нового сезону на полі у складі команд української Прем'єр-ліги зможуть одночасно знаходитися не більше шести іноземців.

За матеріалами Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Луческу проти нового ліміту на легіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути