вівторок, 30 квітня 2013 11:58

Луческу під шашлик станцював на чемпіонському пікніку "Шахтаря"
25

Фото: Фото: shakhtar.com

З вечора неділі, 28 квітня, "Шахтар" офіційно став восьмиразовим чемпіоном України, зігравши вдома внічию з "Металістом".

Понеділок був оголошений для команди вихідним. Проте в обідній час добра половина "гірників" разом з Мірчею Луческу і всім тренерським штабом знову зібралася на базі "Кірша"! Тільки на цей раз заради... святкового обіду у формі пікніка. Ініціаторами виступили бразильці.

Гравці взяли з собою других половинок і дітей, які відчували себе цілком комфортно. Бразильці в особі Фернандіньо, Тейшейри, Адріано, Тайсона, Патріка, Ісмаїлі, Майкона і компанії тим часом займалися приготуванням шашлику. Їм допомагали співвітчизники, родичі та друзі.

Все це супроводжувалося гучними піснями-танцями під улюблені мотиви! Нагадаємо, виконуючи гімн "Шахтаря" португальською мовою, бразильці озброїлися різноманітністю ударних інструментів, пандейро (щось схоже на бубен) і кавакіньо (маленька гітара). Прихопили все це з собою вони і сьогодні.

Такий настрій розділив навіть Мірча Луческу, який приєднався до своїх підопічних і утворив з ними "музичне коло". А в кінці одного з бразильських хітів Містер не втримався і пустився в танок!

Вже у вівторок, 30 квітня, "помаранчево-чорні" зберуться на базі, щоб продовжити тренування. Сезон ще не закінчений. Попереду чотири відповідальних ігри чемпіонату і півфінал Кубка України.

Зараз ви читаєте новину «Луческу під шашлик станцював на чемпіонському пікніку "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути