середа, 24 квітня 2013 13:31

Тайсон і Луїс Адріано з бубнами в руках заспівали гімн "Шахтаря" португальською мовою
21

Фото: Фото: shakhtar.com

Латиноамериканські легіонери "Шахтаря" - Фернандіньо, Луіс Адріано, Алекс Тейшейра і Тайсон під акомпанемент справжнього оркестру виконали гімн "Шахтаря" португальською мовою.

Співати і грати домовилися живцем. Співали на сцені популярного донецького мьюзік-бару під акомпанемент латино-бенду Animales Ingratos.

- Взагалі ми граємо переважно кубинську музику - сальсу і так далі. Хоча в нашому репертуарі є і самби, і боси. Але грати на одній сцені з футболістами, чесно кажучи, довелося вперше, - розповів Стас Гренадер, фронтмен Animales Ingratos.

Гравці прибули, як завжди, веселі, галасливі і з друзями. А щоб додати бразильського колориту, прихопили з собою народні інструменти: пандейро (дуже нагадує наш бубон), кавакіньо (маленька гітара) і перкусію.

Музиканти Animales Ingratos виконали свої партії, а ритм-секцію доповнили Тайсон з Адріано на бубнах і Тейшейра з Фернандіньо на перкусії. Співати зголосився Тайсон. Бразильцеві знадобився деякий час, щоб розставити перекладений португальською текст в потрібному порядку і потрапити в тональність. Так чи інакше, Тайсон впорався! А партнери йому в цьому допомогли. Дуже скоро футболісти увійшли у смак настільки, що після "обов'язкової програми" пішов цілий ряд бразильських композицій - на біс!

- Гімн було дуже важко співати. Ми намагалися, але важко "потрапити в мелодію". Якщо чесно, граємо ми все ж краще, ніж співаємо, - зізнався Тайсон.

/media/video/494588/1_494588.flv

Зараз ви читаєте новину «Тайсон і Луїс Адріано з бубнами в руках заспівали гімн "Шахтаря" португальською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути