четвер, 24 листопада 2011 12:55

"Дуже добре виглядають донецькі бразильці" - Халк

"Дуже добре виглядають донецькі бразильці" - Халк

Автор переможного гола "Порту" у ворота "Шахтаря" (2:0) в матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів Халк після фінального свистка висловив упевненість в тому, що тепер у його команди є всі шанси потіснити "Зеніт" з другого рядка в турнірній таблиці.

На його думку, в заключному матчі з чемпіоном Росії португальцям достатньо буде зіграти так само зосереджено, як і в Донецьку.

ВІДЕО: Розлючені фанати "Шахтаря" побили стюардів "Донбас Арени"

"Шахтар" - сильна команда, в ній грають футболісти високого класу, - наводить слова Халка офіційний сайт УЄФА. - Дуже добре виглядають донецькі бразильці. Проти такої команди грати непросто. Тим не менш, 2:0 - цілком справедливий результат. Можна говорити, що у "Шахтаря" було багато моментів, але ж і "Порту" міг забити більше, ніж два голи.

Мене визнали кращим гравцем матчу? Це, звичайно, дуже приємно, але це лише показник того, що вся наша команда зіграла добре. Без допомоги товаришів кращим не станеш.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ахметов одягнув іноземних міністрів у шарфики "Шахтаря"

Тепер у нас чудові шанси на вихід в 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів, тому що наступний матч ми проводимо вдома. Треба зіграти так само зосереджено, як сьогодні, і ми доб'ємося потрібного результату."

Нагадаємо, "гірники" залишилися на останньому місці квартету, набравши всього два очки і розпрощалися з єврокубками на цей сезон.

Зараз ви читаєте новину «"Дуже добре виглядають донецькі бразильці" - Халк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути