пʼятниця, 27 квітня 2012 13:45

П'ятеро гравців основи "Металіста" не зіграють з "Шахтарем"

П'ятеро гравців основи "Металіста" не зіграють з "Шахтарем"
Тайсон травмувався і не зіграє з "Шахтарем". Фото: fotofact.net

Харків'яни напередодні домашнього матчу 29-го туру чемпіонату проти "Шахтаря" позбулися відразу п'яти виконавців основного складу.

Нагадаємо, що через дискваліфікацію у зустрічі з "гірниками" не зіграють захисники Марко Торсільері та Крістіан Вільягра, а також нападник Джонатан Крістальдо. Разом з ними 2 травня на полі стадіону "Металіст" не вийдуть бразильці Тайсон і Клейтон Шав'єр. Перший з них, згідно з неофіційними даними, отримав пошкодження задньої поверхні стегна, а другий - достроково отримав право піти у відпустку.

Весь вищезгаданий квінтет футболістів "Металіста" вже залишив Харків і відбув на батьківщину. Таким чином, до гри з "Шахтарем" з харківських легіонерів нині готуються тільки Хосе Соса, Марлос, Хуан Мануель Торрес і серби Мілан Обрадович з Володимиром Дишленковичем.

Зате до бойової обойми колективу повернувся форвард Марко Девіч, якому, судячи з усього, з огляду двоматчевої дискваліфікації, яка вже завершилася, керівництво клубу надавало тижневу відпустку.

Зараз ви читаєте новину «П'ятеро гравців основи "Металіста" не зіграють з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути