пʼятниця, 14 травня 2010 18:41

Луческу хоче зіграти з переможцем Ліги Європи

Луческу хоче зіграти з переможцем Ліги Європи

Сценарій Гамбурга-2010 повторив стамбульський фінал-2009 "Шахтар" - "Вердер": той самий рахунок 2:1, знову розв'язка в овертаймі і переможний гол від латиноамериканця - тоді забив бразилець Жадсон, зараз - уругваєць Форлан.

У нинішньому розіграші "Шахтар" вибув в 1 / 16 фіналу, поступившись майбутньому фіналісту "Фулхему".

"Команди у фінальному матчі подарували спектакль, - поділився своїми враженнями тренер гірників Мірча Луческу. - Звичайна справа на такому рівні - одна помилка зумовлює результат. Маючи таких гравців в атаці, як Агуеро і Форлан, "Атлетіко" приїхав до Гамбурга за трофеєм. І його заслужено здобув. А мені шкода. Адже бачив переможцем "Фулхем".

Коли пролунав фінальний свисток, я так засмутився, що не став дивитися церемонію нагородження іспанців і вимкнув телевізор. Якщо б виграв "Фулхем", я б запропонував Ходжсону провести після відпустки два матчі, в Лондоні і Донецьку, між останнім переможцем Кубка УЄФА і першим - Ліги Європи. Було б дуже цікаво. Але в цій ситуації ...

Розклад в іспанців складніший, щоб це влаштувати. У "Фулхема" була можливість з нами зустрітися, в "Атлетіко", думаю, не вийде. Тим не менше ми зробимо таку пропозицію мадридцям. Перед матчем за Суперкубок Європи з переможцем пари "Інтер" - "Баварія" їм не завадить ігрова підготовка з командами такого рівня".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Луческу хоче зіграти з переможцем Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути