понеділок, 16 червня 2008 09:22

"Лос-Анджелес" скорочує відставання від "Бостона" до однієї перемоги

У п"ятому матчі фіналу чемпіонату НБА, який відбувся в ніч з 15 на 16 червня в Лос-Анджелесі, баскетболісти "Лейкерс" обіграли гостей з "Бостона" з рахунком 103:98 і до мінімуму скоротили своє відставання в серії до чотирьох перемог (2-3). Тепер серія знов переїздить до Бостона, де пройдуть завершальні зустрічі.

У складі "Лейкерс" найрезультативнішим став Кобі Брайант, що набрав 25 очок. На його рахунку також сім підборів, чотири передачі і п"ять перехоплень. На п"ять очок менше у Ламара Одома, який зробив 11 підборів і чотири блок-шоти. У центрового По Газоля 19 очок і 13 підборів.

Лідер "Селтікс" Пол Пірс набрав 38 очок, зробив шість підборів і вісім передач. Рей Аллен набрав 16 очок. На три очки менше у Кевіна Гарнетта, який додав також 14 підборів.

Не зважаючи на поразку, баскетболісти "Бостона" як і раніше перебувають в кроці від перемоги у фіналі. У будь-якому випадку, серія закінчиться на їх майданчику.


Зараз ви читаєте новину «"Лос-Анджелес" скорочує відставання від "Бостона" до однієї перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути