Ексклюзиви
неділя, 16 серпня 2009 11:53

Лондонський "Арсенал" забив "Евертону" 6 м"ячів (ВІДЕО)

Лондонський "Арсенал" забив "Евертону" 6 м"ячів (ВІДЕО)

У завершальному матчі ігрового дня англійської Прем"єр-ліги "Арсенал" в гостях на подив легкого розправився з "Евертоном", забивши в кожному з таймів по три голи - 1:6.

Половина першого тайму не провіщала розгрому господарів. Команди демонстрували приблизно рівну гру, зрідка турбуючи вартових воріт дальніми ударами. Так продовжувалося аж до 26-ої хвилини, поки, нарешті, Бендтер і Фабрегас не вивели на ударну позицію Денілсона, і той трохи не розірвав сітку над головою Ховарда.

Через пару хвилин господарі ледь не зрівняли рахунок - після удару Феллаїні м"яч з порожніх воріт витягнув автор першого гола Денілсон. Справді пішла гра у бразильця.

"Арсенал" підсилив натиск і протягом восьми хвилин двічі добився успіху. Спочатку дебютант лондонців Вермален переправив головою м"яч в сітку після навісу ван Персі зі штрафного, а потім подачу Фабрегаса замкнув головою Галлас.

Ледве розпочався другий тайм, як "Арсенал" забив четвертий гол. Чергову вивірену передачу видав ван Персі, цього разу на Фабрегаса, і Сеск катнув м"яч Ховарду між ніг.

Якщо "іриски" і планували дати бій "канонірам" після перерви, то після гола Фабрегаса вони остаточно розсипалися. Були зроблені заміни, але вони не вплинули на хід гри. А "Арсенал" забив ще двічі у ворота деморалізованого Ховарда. Розгром завершили точні удари Фабрегаса і Едуардо.

В уже компенсований час Саа забив гол престижу, добивши м"яч у ворота гостей після того, як Алмунія парирував удар Пієнаара. В результаті бенефіс підопічних Арсена Венгера на "Гудісон Парку" завершився з рахунком 1:6!

"Евертон" - "Арсенал" - 1:6 (0:3)

Голи: 0:1 - Денілсон (26), 0:2 - Вермален (37), 0:3 - Галлас (41), 0:4 - Фабрегас (48), 0:5 - Фабрегас (70), 0:6 - Едуардо (89), 1:6 - Саа (90+2)

"Евертон": Ховард, Лескотт, Хібберт (Родвелл, 59), Бейнс, Йобо, Пієнаар, Невілл, Феллайні, Кехілл, Осман (Саа, 58), Жо (Гослінг, 59).

"Арсенал": Алмуніа, Вермален, Санья, Кліши, Галлас, Фабрегас (Ремсі, 73), Сонг, Денілсон, Аршавін, Бендтнер (Ебуе, 63), Персі (Едуардо, 73).

Турнір, Терикон

Зараз ви читаєте новину «Лондонський "Арсенал" забив "Евертону" 6 м"ячів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути