Ексклюзиви
середа, 12 серпня 2009 17:39

"Барселона" зібралася купити Фабрегаса за половину вартості

"Барселона" зібралася купити Фабрегаса за половину вартості

"Ми зробимо все, щоб задовольнити запити "Арсенала" і повернути на "Ноу Камп" Сеска Фабрегаса", - нещодавно заявив спортивний директор "Барселони" Чікі Бегирістайн. "Все" - це 30 мільйонів євро, проте менеджер "канонірів" Арсен Венгер хоче за іспанця майже в два рази більше - 52 мільйони! Раніше повідомлялося, що каталонці пропонували за Фабрегаса 35 мільйонів.

Президент "Барси" Жоан Лапорта знаходиться в складному положенні. Стільки, скільки хочуть англійці платити ніхто не буде, особливо, після придбань Ібрагімовича і Максвелла, проте скоро вибори президента, і Лапорта хоче за всяку ціну продовжити свій мандат. Жоан в прекрасних стосунках з Венгером і, за інформацією газети "Спорт", він сподівається вмовити француза відпустити Фабрегаса за набагато меншу суму.

На все про все у Лапорти залишилося шість днів. 18-го серпня "Арсенал" зіграє у відбірковому раунді Ліги чемпіонів із "Селтіком", і, напевно, Сеск вийде на поле. Після цього він не зможе бути заявлений в Лізі чемпіонів за "Барселону".

Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" зібралася купити Фабрегаса за половину вартості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути