середа, 02 липня 2008 12:31

Лідери іспанської збірної не збираються йти з "Валенсії"

Чемпіони Європи-2008 у складі збірної Іспанії Давід Вілья та Давід Сільва заявили, що не мають наміру залишати "Валенсію", незважаючи на інтерес до них ряду англійських клубів, повідомляє Спорт-Експрес.

"Я завжди відчував любов уболівальників, яка наповнює мене гордістю, - сказав кращий бомбардир Euro-2008. - Мене влаштовує мій нинішній контракт, і я щасливий у "Валенсії".

"Я задоволений своїм становищем у клубі. Зараз хочу просто розслабитися, відпочити і усвідомити, якого успіху ми досягли, - відзначив у свою чергу Давід Сільва. - Запитаєте керівництво клубу. У "Валенсії" я відчуваю себе, як вдома. До того ж команда конкурентоспроможна".

Президент валенсійців Агустін Морера в інтерв"ю AS підкреслив, що клуб не збирається розлучатися ні з одним, ні з іншим футболістом. "Наша мета - зберегти дует, - сказав він. - Якби ми хотіли, ми б продали футболістів. З цим проблем не буде".


Зараз ви читаєте новину «Лідери іспанської збірної не збираються йти з "Валенсії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути