Ексклюзиви
четвер, 19 червня 2008 15:52

Лідер "Ворскли" близький до переходу в "Динамо"

Провідний півзахисник "Ворскли" Сергій Кравченко підтвердив інформацію про те, що його персоною зацікавлені топ-клуби України. У "Ворсклі" ж 25-річний хавбек збірної України залишатися не горить бажанням, повідомляє sport.com.ua.

- Як ви розцінюєте політику вашого нинішнього клубу? Чи дійсно команда ризикує втратити цілу обійму ключових гравців?

- Говорити про інших не можу, але якщо тобою зацікавлені сильні клуби, які вирішують серйозні завдання, - треба хапатися за цю можливість. Це дає шанс вирости тобі, як гравцеві. Якби "Ворскла" ставила перед собою серйозні завдання - то могла б зберегти своїх ключових гравців... Знаю, що у багатьох футболістів є пропозиції щодо подальшого працевлаштування, але це питання більше адресоване до керівництва клубу.

- Які клуби хотіли б бачити вас у себе в складі?

- Знаю про інтерес "Динамо" та "Дніпра", про що вже оповіщена українська преса. Є ще декілька варіантів, але я їх не розголошуватиму. Ці питання вирішуються керівництвом клубу. Я хочу рости як гравець і спробувати себе на новому якісному рівні, тому не бачу сенсу затримуватися в "Ворсклі", коли тобою зацікавлені такі клуби як "Динамо".

- Тобто ви схиляєтеся до варіанту з київським клубом?

- Так. Якби можна було вибирати - я б обрав саме "Динамо". У Україні є тільки два гранди і коли один з них пропонує тобі контракт - відмовитися від нього буде великою дурістю. "Динамо" зараз веде переговори з "Ворсклою" і, сподіваюся, що вони закінчаться вдало для мене.

- У вас була розмова з Миколою Павловим? Можливо, він намагався вас переконати?

- Не бачу в цьому сенсу. Я думаю, клуб поступить грамотно, якщо відпустить мене в "Динамо". Зараз я тренуюся з командою, контракт з якою розрахований до кінця року.

- Ви провели два матчі у складі національної збірної України. Які враження залишилися?

- У матчі проти Голландії я з"явився на полі за 15 хвилин до фінального свистка. Не дивлячись на те, що ми програли з великим рахунком, у мене залишилося купа вражень і емоцій. У матчі з шведами мені вдалося відіграти на полі весь матч: ця гра і перемога запам"ятається мені на все життя. Ніщо не зрівняється з тим, коли ти виходиш на гру в жовто-синій футболці.

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Ворскли" близький до переходу в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути