вівторок, 20 жовтня 2009 09:48

Лідер "Барселони" Мессі не зіграє проти "Рубіна"

Лідер "Барселони" Мессі не зіграє проти "Рубіна"

Участь лідера іспанського футбольного клубу "Барселона" Ліонеля Мессі в матчі Ліги чемпіонів з казанським "Рубіном", який відбудеться 20 жовтня, опинилася під питанням. Про це пише газета "Спорт-Експрес". Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола сказав, що він вирішив надати Мессі відпочинок, і форвард може не вийти на поле.

За словами Гвардіоли, Мессі не зіграє в одному з двох майбутніх матчів - з "Рубіном" в Лізі чемпіонів або 25 жовтня з "Сарагосою" в чемпіонаті Іспанії. Однак у якій з цих ігор форвард не візьме участі, тренер поки не визначився.

Також неясно, чи зіграє з "Рубіном" найкращий бомбардир "Барселони" в першості країни швед Златан Ібрагімович. Через травму коліна 17 жовтня він пропустив матч чемпіонату Іспанії з "Валенсією". 19 жовтня іспанська газета Sport написала, що Ібрагімович готовий зіграти з "Рубіном". За словами Гвардіоли, рішення про те, чи вийде швед на поле, тренерський штаб іспанського клубу прийме після бесіди з лікарями.

Матч "Барселона" - "Рубін" пройде на стадіоні "Камп Ноу" 20 жовтня. Початок гри - о 21:45 за київським часом. Головним арбітром зустрічі призначений француз Лоран Дюамель.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Барселони" Мессі не зіграє проти "Рубіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути