середа, 02 січня 2008 11:18

L"Equipe опублікувала рейтинг "Чемпіон чемпіонів"

L"Equipe опублікувала рейтинг "Чемпіон чемпіонів"

Французька спортивна газета L"Equipe опублікувала рейтинг спортсменів "Чемпіон чемпіонів" (Champion des champions) за 2007 рік, який складається за підсумками опитування журналістів.

Швейцарський тенісист Роже Федерер був втретє в кар"єрі удостоєний звання кращого з кращих. Цей спортсмен в минулому році виграв три турніри "Великого шолому".

Друге місце зайняв американський плавець Майкл Фелпс. У 2007 році він відзначився тим, що на чемпіонаті світу в Мельбурні виграв сім золотих медалей і встановив п"ять світових рекордів.


У десятку "чемпіонів" увійшов лише один футболіст

Бронзовим призером рейтингу став француз і чотирикратний чемпіон світу з ралі Себастьян Леб. У п"ятірку увійшли також тенісистка Жюстін Енен і баскетболіст Тоні Паркер. Він розділив п"яте місце з легендарним гравцем в гольф Тайгером Вудсом.

У десятку "чемпіонів" увійшов лише один футболіст - бразильський плеймейкер "Мілана" Кака. Він був визнаний кращим футболістом світу за двома найпрестижнішими опитуваннями - журналу "Франс Футбол" і за версією ФІФА, вигравши "Золотий" і "Діамантовий м"яч" відповідно. Про це повідомляє lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «L"Equipe опублікувала рейтинг "Чемпіон чемпіонів" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути