четвер, 31 січня 2008 08:43

Лебедєва боротиметься за олімпійські медалі у трьох дисциплінах

Олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу в стрибках у довжину Тетяна Лебедєва планує виступити на Олімпіаді-2008 у трьох дисциплінах - у стрибку в довжину, потрійному стрибку і спринтерському бігу на 100 або 200 метрів.

- Я вже давно подумую розширити спеціалізацію, – зізналася Тетяна Лебедєва. - Але вчора, нарешті, проговорилася. На церемонії нагородження кращих спортсменів року мені побажали виграти в Пекіні дві золоті медалі – в стрибках у довжину і потрійним. А я візьми і скажи: та що там дві - мені більше треба! Як би пожартувала, але в кожному жарті є доля правди. У моєму жарті доля правди досить велика. Інший момент, що часу до Пекіна залишилося небагато. Тренер мій махає на мене руками: заспокойся, давай до Олімпіади потерпимо, а потім хоч в космос лети. Річ у тому, що тренувальна робота для стрибків і для чистого спринту за своєю структурою відрізняється. Загалом, подивимося, як піде. Свого часу мені теж не повірили, коли я за півроку до Олімпіади в Афінах вирішила сумістити потрійний стрибок з довжиною, а я виграла дві медалі.

"Весь спорт"

Зараз ви читаєте новину «Лебедєва боротиметься за олімпійські медалі у трьох дисциплінах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути