Ексклюзиви
вівторок, 09 листопада 2021 10:03

Кум допоміг Шевченку стати тренером "Дженоа"

Кум допоміг Шевченку стати тренером "Дженоа"
Андрій Шевченко підписав контракт із "Дженоа" на два з половиною роки. Фото: ФК "Дженоа"

Кум Андрія Шевченка колишній власник "Мілана" Сільвіо Берлусконі допоміг йому стати тренером "Дженоа".

За інформацією джерела, окрім Шевченка й колишнього тренера "Ювентуса" Андреа Пірло ще одним кандидатом на посаду головного тренера "Дженоа" був екстренер московського "Спартака" Доменіко Тедеско. Однак у результаті нові власники клубу в особі американської компанії 777 Partners затвердили на посаду головного тренера "Дженоа" українця Шевченка, повідомляє Meta-ratings.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому призначення Шевченка вигідно "Динамо"

Обрання Шевченка також пов'язане з тим, що 15 листопада нинішній президент "Дженоа" Енріко Преціозі передасть управління найстарішим клубом Італії в руки нового президента "грифонів" - Альберто Занґрілло.

Новий бос "Дженоа" є професором медицини, особистим лікарем колишнього президента "Мілана" та прем'єр-міністра Італії Берлусконі. Той свого часу купив Шевченка в київського "Динамо", а потім став близьким другом його родини й кумом, хрестивши старшого сина Шевченка - Джордана.

Андрій Шевченко розпочав кар'єру тренера 2016 року. Спочатку був асистентом головного тренера збірної України. Потім п'ять років очолював національну команду. За цей час вивів збірну на Євро-2020/21, де національна команда дійшла до чвертьфіналу.

У наступному матчі Серії А 21 листопада "Дженоа" в гостях зіграє проти "Роми". Початок гри о 21:45. Звіт про матч читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Кум допоміг Шевченку стати тренером "Дженоа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути