вівторок, 09 листопада 2021 09:01

"Дженоа" трохи не та команда для Шевченка" - Сабо

"Дженоа" трохи не та команда для Шевченка" - Сабо
Андрій Шевченко вивів збірну України на Євро-2020. Фото: УАФ

Колишній головний тренер збірної України й "Динамо" Йожеф Сабо прокоментував призначення Андрія Шевченка тренером "Дженоа".

За словами Сабо, колишній тренер збірної України гідний кращої роботи.

"Він давно казав, що хоче працювати клубним тренером, щоб постійно бути у футбольному процесі. Я думав, що він очолить "Мілан". Але "россонері" зараз на хорошому ходу, тому там місце зайняте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому призначення Шевченка вигідно "Динамо"

"Дженоа" - команда середнього рівня, майже внизу турнірної таблиці. Тому багато що залежатиме, чи будуть у нього можливості підсилити склад. Вважаю, що "Дженоа" трохи не та команда для Шевченка. Але якщо він хоче тренувати, застоюватися теж не можна. Головне, щоб він добре почав, не провалився, бо інакше потім репутацію повертати складніше.

Думаю, Шевченко досвідчений тренер, недурний. Він візьме до команди італійських помічників, футболісти теж мають розуміти його. Тож бажаю йому успіхів. Хай усе вийде. Ми ж стежитимемо й підтримуватимемо його", - сказав Сабо в коментарі Meta-ratings.com.ua.

Андрій Шевченко розпочав кар'єру тренера 2016 року. Спочатку був асистентом головного тренера збірної України. Потім п'ять років очолював національну команду. За цей час вивів збірну на Євро-2020/21, де національна команда дійшла до чвертьфіналу.

У наступному матчі Серії А 21 листопада "Дженоа" в гостях зіграє проти "Роми". Початок гри о 21:45. Звіт про матч читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «"Дженоа" трохи не та команда для Шевченка" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути