Ексклюзиви
неділя, 25 квітня 2010 14:16

Кубок Федерацій. Австралійки витіснили українок з тенісної еліти

Кубок Федерацій. Австралійки витіснили українок з тенісної еліти

Саманта Стосур принесла перемогу Австралії в боротьбі з Україною в Кубку Федерації, обігравши у непростій боротьбі юну Людмилу Кіченок (Олена Бондаренко отримала травму) 7:6 (4), 6:3.

У першому сеті Кіченок просто вразила публіку своєю агресивною грою та безкомпромісністю у матчі з 10-ою ракеткою світу. Вже на старті партії Люда змогла зробити брейк, що дозволило їй по ходу поєдинку утримувати перевагу в рахунку.

Крім того, Люді в першій партії непогано вдавався прийом - щільний і гострий. У цілому вдалі активні дії дозволяли господині корту розраховувати на успіх. Люда навіть вела 5:3, але наприкінці не змогла захистити свої позиції. У найважливіший момент Стосур зібралася і спочатку відновила рівновагу, а потім і довела усе до перемоги на тай-брейку з рахунком 7:4.

У другій партії психологічна та ігрова перевага, звичайно, перейшла вже повністю до Саманти. Люда ще пристойно поборолася, проте Стосур вже повністю налагодила свою гру, що дозволило їй досить впевнено взяти другу партію з рахунком 6:3.

Завдяки виграшу Стосур Австралія повела у зустрічі з Україною 3:0 і таким чином вже забезпечила собі перемогу в усьому протистоянні. Ми залишаємо еліту тенісу, а австралійки переходять на наше місце в першу світову групу.

Цікаво, що за рівнем тенісу, показаного в цей вік-енд Кіченок перевершила і Коритцеву, і Олену Бондаренко.

Л. Кіченок (Україна) – С. Стосур (Австралія) - 6:7 (4), 3:6

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Кубок Федерацій. Австралійки витіснили українок з тенісної еліти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути