понеділок, 14 квітня 2008 20:25

Кріштіану Роналду м"ячем зламав зап"ястя англійському пенсіонеру

68-річний пенсіонер Фред Харрісон отримав перелом зап"ястя під час матчу між його улюбленим клубом "Міддлсбро" і "Манчестер Юнайтед" (2:2), який відбувся 6 квітня.

Інцидент стався, коли Харрісон підставив руку під м"яч, який вилетів з поля після удару Кріштіану Роналду. Про це стало відомо тільки 14 квітня.

Харрісон сидів на третьому ряду стадіону "Ріверсайд", коли м"яч після удару португальського півзахисника манкуніанців пролетів над перекладиною воріт господарів поля і полетів прямо в нього. Пенсіонер, який прийшов на футбол разом з сином, розповів, що він був в окулярах і інстинктивно підняв руку, щоб м"яч не потрапив йому в обличчя. Пізніше Роналду точним ударом вразив ворота "Міддлсбро", а зустріч завершилася бойовою нічиєю.

Після гри рука Харрісона розпухнула. У лікарні йому зробили знімок і поставили діагноз - перелом зап"ястя.

"Міддлсбро" підтримав постраждалого вболівальника, відправивши йому в подарунок футболку з автографами гравців команди. В цей час на руку 68-річного вболівальника накладений гіпс, який буде знято через місяць.

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду м"ячем зламав зап"ястя англійському пенсіонеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути