Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2008 11:19

Корі Сандерс завершив кар"єру

Корі Сандерс завершив кар"єру

Колишній чемпіон WBO у надважкій вазі південноафриканець Корі Сандерс оголосив про завершення кар"єри після поразки нокаутом у першому раунді від маловідомого чемпіона ПАР у надважкій вазі Осборна Мачімани.

Після бою 42-річний Сандерс зізнався, що, не дивлячись на бажання тренуватися, його тіло більше не може витримувати серйозні фізичні навантаження.

- Коли я розмовляв з Майком Тайсоном, він розповів мені, що у 41 рік йому було важко тренуватися і цілком віддавати себе тренуванням, у моєму випадку все те ж саме, - сказав Сандерс. - Я наполегливо тренувався перед цим поєдинком, але моє тіло все ще не оправилося від наслідків тренувальних спарингів. Я намагався зробити все, що було в моїх силах.

Поразка була дуже болісним ударом для Сандерса, але ще більше його шокувало те, що частина публіки проводжала його лайкою, коли він спустився з рингу і пішов у роздягальню.

- Найжахливіше полягає у тому, що багато людей обсипали мене лайкою, коли я йшов у роздягальню, - сказав Сандерс. - Те, що південноафриканці поносили людину, яка одного разу була на вершині, показує рівень інтелекту деяких людей. Хотілося б мені, щоб ці люди в 42 роки вийшли на ринг і отримали декілька ударів від молодого, здорового хлопця. Цікаво, скільки б вони протрималися.

allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Корі Сандерс завершив кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути