неділя, 25 березня 2007 16:02

Коментарі Блохіна, Тимощука та Вороніна про матч з Фарерами

Після гри з Фарерами наставник нашої збірної Олег Блохин за гарячими слідами дав коментар телеканалу ICTV.

- Рахунок сьогодні міг бути набагато більшим, ніж 2:0.Вы бачили, скільки моментів ми не реалізували в першому таймі, та й поле було дуже важке, щоб показати всю свою майстерність. Думаю, що на полі сьогодні була тільки одна команда. Наш суперник виглядав відверто слабо. Їм тільки кілька разів вдалося перетнути половину поля, - сказав Олег Блохин.

Півзахисник збірної України і пітерського "Зеніту" Анатолій Тімощук дав коментар після перемоги над Фарерамі телеканалу ICTV.

- Ми повинні були забивати Фарерам набагато більше, але нам перешкодив в цьому газон стадіону. Деякі хлоп"ята, що володіють швидкістю і технікою, просто не могли показати свій клас на такому важкому газоні. На ньому важко зупиниться або побігти, навіть пас нормальний не можна було зробити. Головне, що у нас в кишені три очки. Зараз всі наші думки пов"язані з грою в Одесі. Готуватимемося до неї і, думаю, проти Литви покажемо футбол рівнем вище, - прокоментував гру Тімощук.

Нападаючий збірної України і німецького "Байера" Андрій Воронін теж поділився враженнями про матч з Фарерськіми островами, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

- Чесно кажучи, не пам"ятаю, чи доводилося мені коли-небудь грати на таких полях, як в суботу. Воно не відповідало європейському рівню. Що стосується суперника, то я не думав, що в Європі залишилися такі слабкі збірні. Виявилось, є – в нашій групі, тому потрібно було брати три очки. Другий м"яч дійсно забив Олег Гусев. Андрій Несмачний навісив в штрафну, а він після моєї скидки підправив м"яч в сітку воріт. Зіграти внічию з такою командою було б просто соромно! Головне, що ми перемогли, і зараз удома готуємося до зустрічі проти Литви. Сподіваюся, що в середу ми теж візьмемо три очки, - зізнався Воронін.

Зараз ви читаєте новину «Коментарі Блохіна, Тимощука та Вороніна про матч з Фарерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути