Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2011 11:32

Команди Анрі і Бекхема зустрінуться в плей-офф МЛС

Команди Анрі і Бекхема зустрінуться в плей-офф МЛС

Клуб "Нью-Йорк Ред Буллс", за який виступає колишній форвард збірної Франції Тьєррі Анрі, вийшов в 1 / 4 фіналу плей-офф американської Головної ліги футболу (MLS).

У попередньому раунді нью-йоркська команда обіграла "Даллас" з рахунком 2:0. Про це повідомляє AFP. В 1 / 4 фіналу клуб Анрі зустрінеться з командою Девіда Бекхема "Лос-Анджелес Гелаксі".

У матчі з "Далласом" перемогу нью-йоркцям принесли естонець Йоель Ліндпере, який відзначився на 61-й хвилині, а також Анрі, який забив гол в доданий час. Як відзначає Reuters, Анрі вразив ворота суперника на дев'ятій доданій хвилині. Чому арбітр додав до другого тайму так багато часу, не уточнюється.

В 1 / 4 фіналу Кубка MLS переможець визначається за підсумками двоматчевої серії. Перша гра відбудеться в Нью-Йорку 30 жовтня, а матч-відповідь пройде 3 листопада в Лос-Анджелесі.

Анрі виступає за "Нью-Йорк Ред Буллс" з 2010 року. У регулярному чемпіонаті MLS сещона-2011 Анрі забив 15 м'ячів і посів третє місце в списку кращих бомбардирів ліги. Що стосується Бекхема, то він грає в Лос-Анджелесі з 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Команди Анрі і Бекхема зустрінуться в плей-офф МЛС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути