Ексклюзиви
вівторок, 14 червня 2011 10:52

Бекхем сподівається зіграти на Олімпіаді-2012

Бекхем сподівається зіграти на Олімпіаді-2012

Півзахисник "Лос-Анджелес Гелаксі" Девід Бекхем сподівається, що він зможе зіграти на Олімпіаді-2012 в Лондоні у формі збірної Англії.

Коли Ігри розпочнуться, екс-капітану британців буде вже 37 років, але він все ж наполягає, що здатний принести користь національній команді.

"Попереду ще 13 місяців. Мені ще пріедстоіт прийняти кілька важливих рішень. Але мені хотілося б бути частиною олімпійської команди, - наводить Бі-бі-сі слова Бекхема. - Упевнений, що зможу принести більше користі Англії в якості гравця, а не тренера. Так що мені доведеться затамувати подих і почекати.

Я все ще відчуваю, що мені ніби 21 рік. І грати в футбол я люблю так само сильно, як і тоді, коли мені був 21 рік. Відчуваю себе все ще потрібним. Завжди повторював, що буду грати поки буду отримувати задоволення від футболу".

Раніше повідомлялося, що керівництво американського "Лос-Анджелес Гелаксі" запропонувало екс-півзахисникові збірної Англії Девіду Бекхему залишитися в команді в ролі граючого тренера.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем сподівається зіграти на Олімпіаді-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути