четвер, 07 квітня 2011 13:35

Девід Бекхем став фанатом Джастіна Бібера

Вікторія Бекхем днями виклала на Twitter`і фото, де її чоловік Девід засмагає поруч з картонною копією Джастіна Бібера. Вікторія і Девід, за неможливістю з тих чи інших причин зустрітися з самим Джастіном, знайшли йому заміну, пише Сплетник.

"Боже! Та у нас гості! Вгадайте, хто ?!... І тепер він засмагає! Він зайняв мій шезлонг!", - прокоментувала знімок Вікторія.

Між тим, пара якось пожартувала, що назвуть свою майбутню доньку Джастін Бібер Бекхем, що було ідеєю сина Ромео.

Тим часом, стрічка "Джастін Бібер: Ніколи не говори ніколи" зібрала за півтора місяці прокату в США 72,2 мільйона доларів. У результаті картина стала найуспішнішим концертним фільмом в Північній Америці з точки зору касових зборів.

Досі рекордсменом на території США була стрічка про Майкла Джексона "От і все" (This Is It), що вийшла в прокат восени 2009 року. Її збори в Америці склали 72,1 мільйона доларів. Фільм про Джексона як і раніше утримує лідерство в світовому прокаті. За межами США стрічка зібрала 189 мільйонів доларів (тобто її загальні збори перевищили 261 млн).

Фільм-концерт Бібера в даний час зібрав за межами США 10,8 мільйона доларів. Фахівці висловлюють припущення, що цей показник може збільшитися до 20 мільйонів - в першу чергу за рахунок країн Латинської Америки, де співак вкрай популярний, повідомляє Lenta.ru.

Джастін Бібер - 17-річний канадський поп-співак. Популярність виконавець отримав після того, як його мати завантажила на YouTube ролики з його співом. В даний час в дискографії у Бібера всього лише один повноцінний студійний альбом - випущений навесні 2010 року "My World 2.0". Матеріал для фільму "Джастін Бібер: Ніколи не говори ніколи" був відзнятий під час концертного туру 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем став фанатом Джастіна Бібера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути