середа, 17 липня 2013 18:34

Команда Вороніна змінила президента

Команда Вороніна змінила президента
Мільярдер Борис Ротенберг став новим президентом московського "Динамо" ФОТО: forbes.ru

Президентом футбольного клубу "Динамо" призначений бізнесмен Борис Ротенберг, статок якого Forbes оцінює в 1,4 мільярда доларів. Про це, як передає РІА Новини, заявив керівник ради директорів команди Василь Титов.

Ротенберг змінив на посаді президента "Динамо" Геннадія Соловйова, який очолював команду з серпня 2012 року. За словами Титова, менеджер залишиться у клубі, перейшовши на посаду першого віце-президента.

Чутки про те, що Ротенберг стане президентом "Динамо", з'явилися на спортивних сайтах вранці 17 липня. Ще раніше повідомлялося про відставку Соловйова, Так, видання Sports.Ru писало, що Соловйов сам подасть прохання про відставку, а його місце займе хтось із членів Центральної ради товариства "Динамо", або ця посада буде скасована зовсім.

Брат Бориса Ротенберга Аркадій (його статок Forbes оцінює в 3,3 мільярда доларів) з серпня 2012 очолює хокейний клуб "Динамо" - він займає в хокейній команді посади голови ради директорів і президента. У грудні повідомлялося, що брати Ротенберги можуть стати одними з акціонерів команди. Зараз основними власниками як хокейного, так і футбольного "Динамо" вважаються структури держбанку ВТБ.

Василь Титов повідомив також, що ВТБ вирішив створити на базі хокейного і футбольного клубів об'єднане "Динамо". Яким чином це відбуватиметься і навіщо потрібно держбанку, менеджер не пояснив. Він додав лише, що найближчим часом буде створена робоча група, яка і займеться об'єднанням активів.

Додамо, що за "Динамо" виступає українець Андрій Воронін.

Зараз ви читаєте новину «Команда Вороніна змінила президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути