понеділок, 29 квітня 2013 17:31

Воронін хоче продовжити кар'єру в МЛС

Воронін хоче продовжити кар'єру в МЛС
"Нам з дружиною дуже подобається в США" - Андрій Воронін ФОТО: donbass.ua

33-річний нападник столичного "Динамо" Андрій Воронін, який виступає на правах оренди в німецькій "Фортуні", розглядає пропозиції від клубів професійної футбольної ліги США (МЛС).

За інформацією "Известий", екс-форвард збірної України перейде в один з клубів МЛС, у випадку якщо не вдасться повернутися в московський клуб.

Cам Андрій Воронін не виключив подібного розвитку подій, але в той же час підкреслив, що пріоритетна мета для нього - виступи за "Динамо".

"Після завершення сезону в Бундеслізі планую повернутися у "Динамо", - заявив "Известиям" Воронін. - У мене величезне бажання знову виступати за біло-блакитних. Що стосується МЛС, якщо не вдасться залишитися в московському клубі, хотів би спробувати свої сили за океаном. Ми з дружиною там часто буваємо під час відпусток. Нам дуже подобається в США. Проте зараз не хотів би щось загадувати."

Перспективи Вороніна знову заграти в складі "Динамо" викликають сумніви. Перш за все це пов'язано з фігурою наставника команди - Дана Петреску. Румун вже дав зрозуміти, що віддає перевагу молодим футболістам, тим, хто, можливо, не має феноменальної техніки, але відрізняється працьовитістю і чітко виконує установки головного тренера. Тим більше останні результати команди повністю виправдовують всі рішення Петреску.

Важливу роль може зіграти і солідний за футбольними мірками вік Андрія. Оптимізму не додають Вороніну його виступу в поточному сезоні на полях німецької Бундесліги. У Дюссельдорфі справи в Андрія склалися не дуже вдало. Екс-капітан біло-блакитних провів за "Фортуну" всього 10 матчів і запам'ятався лише однією результативною передачею. В останніх іграх екс-форвард збірної України не влучає у заявку команди.

Додамо, контракт футболіста з "Динамо" розрахований до літа 2014 року. За даними спеціалізованого порталу Transfermarkt.de, вартість українського нападника оцінюється в € 1,5 млн.

Зараз ви читаєте новину «Воронін хоче продовжити кар'єру в МЛС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути