пʼятниця, 20 жовтня 2017 21:00

Команда Шевченка перевершила сподівання

Команда Шевченка перевершила сподівання
Андрій Шевченко - головний тренер збірної України з футболу. Під його керівництвом команда провела 10 офіційних матчів: 5 перемог, 2 нічиї, 3 поразки

Національній команді потрібен наставник, який працював із середняками. Українська збірна не має великої кількості футболістів топ-рівня. У матчах із сильними суперниками вона менше володітиме м'ячем. Гра будуватиметься на контратаках. Тому й потрібен наставник, який досягав успіху без зірок, уміє відбирати очки в лідерів і знає, як створити колектив.

Був потрібен умовний Роман Санжар: уміє витиснути максимум плюс хороший психолог.

Але тепер я за те, щоб Андрій Шевченко залишився у збірній України. Очікувала набагато гіршого результату у нашій відбірній групі. А команда боролася за вихід до фінальної частини Кубку світу до останнього матчу групового турніру.

Володар "Золотого м'яча-2004" справляє враження працеголіка і людини, яка багато працює над собою

Наївно вимагати від збірної якоїсь феноменальної гри. Її немає навіть у Хорватії. "Картаті" у цьому відборі виїжджають на високій індивідуальній майстерності футболістів. Шевченко — не чарівник. Лише від самої його присутності на тренерській лаві м'ячі самі не будуть залітати у ворота суперника. Але володар "Золотого м'яча-2004" справляє враження працеголіка і людини, яка багато працює над собою.

Поки я не бачу в Шевченка амбіцій до клубної роботи. А в збірній України він виглядає дуже органічно. Найкращий гравець незалежної України має все, щоб стати для національної команди українським Йоахімом Льовом. Німець працює з бундестім з 2006 року і на кожному турнірі бере медалі.

Для нас же успіхом буде вихід на Кубок світу чи Євро. І це збірній України цілком під силу. На все потрібен час. Збірна Ісландії гратиме на мундіалі не завдяки магії. Країна йшла до цього 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко мав би подати заяву на звільнення

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому треба припинити розмови про Маркевича – тренера збірної України

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко повинен залишитися, але звільнити іспанського помічника

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За що треба подякувати Шевченку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірною має керувати тренер, а не вчорашній гравець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко має продовжити роботу зі збірною України?

23 жовтня Шевченко проведе прес-конференцію за підсумками роботи зі збірною України у кваліфікації до Кубку світу-2018. Думки експертів на цю тему також плануються у журналі "Країна" від 26 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Команда Шевченка перевершила сподівання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути